• DSC_0229a
  • DSC_0222a

Con Amore huldigd jubilaris

UDDEL    -   De christelijk gemengde zangvereniging Con Amore uit Uddel heeft maandagavond 23 februari haar jaarvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering was er één jubilaris die in het zonnetje gezet werd. Tot haar eigen verbazing was Leentje van de Brink - van de Broek 12½ jaar lid van Con Amore. In aanwezigheid van haar kinderen kreeg zij uit handen van de voorzitter een tinnen bord met inscriptie, een oorkonde en een prachtig boeket bloemen. Leentje van de Brink - van de Broek is één van de jongste leden van Con Amore, wat betreft het aantal jaren dat ze lid is van de zangvereniging. Zij zorgt op haar tijd voor een vrolijke noot tijdens de repetities.

De christelijk gemengde zangvereniging Con Amore heeft dringend behoefte aan nieuwe leden, versterkingen voor de mannenpartijen zijn zeer welkom. De repetities zijn 's maandagsavonds van 19.45 - 21.45 uur in de zaal bij de hervormde kerk.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203