• afval 13 mei 2017 - 4
 • afval 13 mei 2017 - 2
 • afval 13 mei 2017 - 1

Containers vol? Neem uw afval weer mee

UDDEL    -    Over de ondergrondse containers aan de Uttilochweg is al regelmatig wat gezegd en geschreven. Dat als de containers vol zijn, dat men dan niet het afval naast de containers moet zetten. Dit om o.a. met glas, ongelukken te voorkomen. Oud papier kan overal naar toe waaien, wat weer niet acceptabel is. Als de container van het oude papier vol is, dan kan het ook naar de container van de muziekvereniging Juliana gebracht worden, die staat aan het Uddelerveen, bij Van de Steeg.

Als de containers voor het plastic en het glas vol zijn, neem het dan weer mee naar huis om het later in de container te gooien. Is al vaker, o.a. door Uddels Belang, op gewezen.

Wie nu bij de containers komt ziet eeen grote bende bij de containers. Er staat een gifspuit, er ligt piepschuim en plasticafval en oud papier.

Blijkbaar wordt er gedacht van 'als ik het maar kwijt ben'. Er wordt niet na gedacht over de consequenties van wat men doet. Kinderen kunnen met die rotzooi gaan slepen, en dan ligt het overal verspreid door Uddel.

Neem uw verantwoordelijkheid en laten we met z'n allen zorgen dat het geen bende wordt, is vaak een kleine moeite.

3 Reacties


 1. van essen
  13 mei 2017
  oooo wat erg, ik zal het maar bekennen, ik moet ook mijn kinderen nog wat leren, vanmorgen lekker aan het opruimen en zeg tegen de jongste breng jij effe het oud papier naar de container, ik in de veronderstelling dat hij met zijn skelter naar de grote blauwe container ging. Maar hij koos voor de makkelijkste weg. toen ik de foto's zag ben ik wezen kijken, het oud papier lag er niet meer. maar vanavond wacht mij de schone taak om onder het eten nog effe duidelijk te zijn. er word niet buiten de containers gezet lieve kinderen. met vriendelijke groet herma van essen.
 2. Buurtbewoner
  14 mei 2017
  Bij ons wonen mensen die ipv van hun grijze container liever de container aan de uittilochweg gebruiken want die is gratis en voor de grijze moet je betalen. Ik vindt dat niet normaal als je dan dit zo aantreft .en oud papier kun je prima kwijt bij vd steeg die container is groot zat en is voor een goed doel meteen.
 3. inwoner van Uddel
  18 mei 2017
  Uw reactie*Het gebeurt ook wel dat passanten elders vandaan dit dumpen. Voor de inwoners van Uddel is de afvoer van afval perfect geregeld. Dumpen van afval bij ondergrondse containers getuigt van acosiaal gedrag, gemakzucht. Advies, lees nog eens de diftar instructie goed door.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203