• 7 sept 2106

COOP Uddel gaat verhuizen

UDDEL    -   De huidige Coop supermarkt Schouten gaat verhuizen van de Harderwijkerweg naar de Elspeterweg 30 – 34. Op dit adres zit al jaren Fietscity Dijkgraaf en Vakgarage Dijkgraaf. Het pand zal worden aangepast en krijgt aan de voorzijde ruimte voor parkeren.

Supermarkt en bakkerij Schouten zijn al vele jaren gevestigd aan de Harderwijkerweg 26. Op drukke momenten is er regelmatig verkeershinder en kunnen klanten geen parkeerplaats in de direct omgeving vinden. Wim Schouten vertelt: “Wij zijn op zoek gegaan naar een nieuwe, betere locatie in Uddel, met voorkeur langs de Elspeterweg, waar we een nieuwe, ruimere winkel kunnen bouwen en waar ook genoeg parkeerplaatsen beschikbaar zijn”.

Bouwplannen Elspeterweg: In goed overleg met de familie Dijkgraaf is er een mooi plan ontwikkeld. Het huidige gebouw wordt zodanig aangepast dat de werkzaamheden van Fietscity Dijkgraaf en Vakgarage Dijkgraaf volledig kunnen doorgaan op de huidige locatie, maar waarbij er ook ruimte komt voor een ruime moderne supermarkt met daarbij minimaal 45 parkeerplaatsen.

Plan Harderwijkerweg: Op de huidige locatie van de supermarkt wordt gedacht aan een plan met woningen, eventueel aansluitend op de seniorenwoningen aan de Essenkamp.

Goedkeuring Gemeente: Het plan gaat op korte termijn voor goedkeuring naar de gemeente Apeldoorn. De dorpsraad is al betrokken bij het idee en ondersteunt het initiatief. Er van uitgaande dat het plan wordt goedgekeurd is de verwachting dat eind 2017 de bouwwerkzaamheden zijn afgerond.

Meer informatie:

Supermarkt/ Bakkerij Schouten   -  Wim Schouten  Harderwijkerweg 26     
3888 LR  UDDEL    0577 – 401203   

Vakgarage Fietscity Dijkgraaf  -  Antonie Dijkgraaf  Elspeterweg 34  

3888 MV UDDEL   0577 - 401402

                                                               

8 Reacties


 1. truus
  07 september 2016
  Dat is geweldig nieuws!
 2. Name
  08 september 2016
  Uw reactie*goed plan van jullie
  • Name
   08 september 2016
   Uw reactie*Goed plan!
  • Name Margriet
   08 september 2016
   Van harte gefeliciteerd met dit geweldige plan.
 3. Eef
  08 september 2016
  Uw reactie*Goed plan!
 4. Gert-Jan
  08 september 2016
  Ben heel benieuwd! Suc6 met de voorbereidingen!
 5. jeannette
  09 september 2016
  Uw reactie* hoop op koop seniorenwoningen
 6. jimm
  04 november 2016
  Uw reactie* awesome

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203