• schoonmaakactie 2018 - 2
  • schoonmaakactie 2018 - 3

De Hunneruiters gaan ook in 2019 blikjes en flesjes inzamelen

UDDEL   -   Ook komend jaar mogen de leden van Paarden Sport Vereniging de Hunneruiters doorgaan met de ‘Heel Apeldoorn Rein-actie’. Voor een goede aftrap zullen zij op zaterdag 9 februari van 11.00 – 12.00u met hun leden en pony’s de wijk in gaan om blikjes en flesjes te verzamelen.

Wat kunt u doen?

U kunt hen helpen met sparen en de drankblikjes en flesjes tot 75cl bij ons inleveren. Zij staan op 9 februari bij de Vlindertuin (naast de brandweer) en bij de Prins Willem Alexander school.

 

Het inleveren van de flesjes en blikjes levert onze clubkas een leuk zakcentje op, gesubsidieerd door de gemeente. Deze actie loopt het hele jaar, dus naast 9 februari mag u ons ook in de rest van het jaar blij maken met uw lege drankblikjes en flesjes tot 75c!

 

Voor meer informatie: www.dehunneruiters.nl

of mail: info@dehunneruiters.nl

 

tekst en foto: PSV De Hunneruiters

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203