• geraniummarkt 9 mei 2018
  • geraniummarkt 9 mei 2018  flyer

De Kroonhoeve houdt geraniummarkt

UDDEL    -    Bij de Kroonhoeve, activiteitenboerderij van Adullam, aan de Garderenseweg 59 in Uddel houden ze op 9 mei 2018 de jaarlijkse geraniummarkt en tevens open middag.

De Kroonhoeve is een werkplek met 10 deelnemers die op Kroonheim wonen. Er wordt elke dag met veel enthousiasme gewerkt aan producten voor de verkoop in hun winkeltje 'Kroonweide'. Er zijn ook bedrijven en particulieren die er regelmatig hun bestellingen doen. Men werkt er in de groentetuin, dieren worden er verzorgt en vele andere klussen worden er aangepakt. Het is een bruisende werkplek. 

Naast geraniums zijn er ook andere zomerplanten en perkgoed te koop. Ook kunt u er terecht voor o.a. bloembakken, broodplanken, en diverse handwerkpakketjes.

Er is gratis koffie, thee en limonade.

U/jij bent van harte welkom om de sfeer te proeven op 9 mei 2018.

De opbrengst is ten bate van de Kroonhoeve.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203