• jb 2 juni 18 - 4
 • jb 2 juni 18 - 3
 • jb 2 juni 18 - 1

De muzikale wereld lonkt voor Johnny Boeve

UDDEL   -   Zaterdag 2 juni ’18 was het eindelijk zover. Johnny Boeve (26) presenteerde in een bomvolle muziekwinkel, Keymusic Apeldoorn, zijn eerste single, genaamd ‘Mij hou je niet tegen’. NOS-presentator Henry Schut was de gastheer van dit spektakel. Voor Johnny is het afgelopen jaar erg snel gegaan. Nog geen jaar geleden had hij zijn eerste optreden in de achtertuin van familie en nu heeft hij zijn eerste eigen single uit.

Op zijn 20ste begon hij in een Nederlandstalig pop/rock koor waar hij al snel solo mocht gaan zingen. Dat smaakte naar meer. Johnny kocht een gitaar en al snel klonken de akkoorden goed. Hij mocht steeds vaker optreden op feestjes en partijen. Al snel werd Johnny ontdekt. Muziekwinkel Keymusic Apeldoorn introduceerde Johnny bij het platenlabel Lapanouse Music waar hij momenteel onder contract staat. Snel begon Johnny aan zijn eerste repertoire. Johnny schrijft al zijn muziek zelf, zowel de tekst als de melodie.

Opgegroeid in ons mooie dorpje Uddel is Johnny ons zeker niet vergeten. Hij koos er voor om de videoclip van ‘Mij hou je niet tegen’ gedeeltelijk op te nemen in Uddel. In de videoclip rijdt Johnny op een motor over onder andere de Aardhuisweg.

Voor Johnny begint zijn muzikale avontuur nog maar net. Nu is zijn single uit maar zeer binnenkort zal de EP, klein album, met als titel ‘Wat doe ik’ verschijnen.

Link videoclip ‘Mij hou je niet tegen’:

https://youtu.be/IAx9fT7wgds  

1 Reacties


 1. Name Jan de Vries
  04 juni 2018

  Prachtig als je een doel voor ogen hebt, en dat ook weet waar te maken. Mooi nummer. ga zo door.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203