• tm 26 nov 2014 351
 • tm 26 nov 2014 284
 • tm 26 nov 2014 283

De Postpiet was in Uddel

UDDEL   -   Woensdagmiddag was de Postpiet in Uddel om de post op te halen die de kinderen in de brievenbus gedaan hadden die bij bakker Schreuder in de winkel stond. Hij was niet alleen, hij had hulp van veel 'kleine pietjes'. De postpiet wist blijkbaar miet waar hij de post op moest halen, want hij ging heel Uddel door voor hij bij die brievenbus was. Hij was op de Pr. Willem-Alexanderschool, misschien dacht hij dat als de kinderen naar school gingen ze daar de mooie tekeningen en brieven konden deponeren in een brievenbus. Bij de Wilhelminahof is hij geweest, tot groot plezier van de 'Uddelse oudjes'. Bij de dokter was hij op bezoek, voor een pilletje misschien? Maar hij heeft toch met al zijn 'hulppietjes' de brievenbus bij Schreuder gevonden en kon hij de tekeningen en brieven meenemen naar Sinterklaas, die a.s. zaterdag in Uddel op bezoek komt.

Het is gebruikelijk dat Sinterklaas, als hij in Uddel aankomt, een rondgang door het dorp maakt. Maar dit jaar gaat dat door omstandigheden niet door. Het hele sinterklaasfeest zal binnen in Het Blanke Schot plaatsvinden.

Foto's:  Sinterklaascommissie Uddel  

1 Reacties


 1. Name
  27 november 2014
  super leuke foto,s op naar het feest !!!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203