• 30 dec 16 - 30
  • 30 dec 16 - 13

De top bereikt

Complimenten van stadsdeelmanager.

UDDEL     -     De jongeren hebben de top bereikt, na opbouwen van een paar dagen, van het Oud en Nieuw vuur aan de Markveldweg tegenover de Uddelskampweg.

Was het de andere jaren zo dat men containers moest hebben om het hout in op te stapelen. Dit jaar zijn er geen containers, bleken niet stabiel genoeg. Men bouwt nu vanaf de grond en dan naar boven in de vorm van een piramide. Ze mogen tot 5 meter hoog bouwen. Er is controle, ook vanuit de gemeente Apeldoorn. Vanmorgen, vrijdag, zijn ze al vroeg met een man of vier komen kijken. Elke dag zijn ze paar keer in Uddel geweest om te kijken of het goed ging.

Ook de stadsdeelmanager van de gemeente Apeldoorn, Steven Gerritsen, kwam een kijkje nemen bij jongens. Op twitter gaf hij de jongens een mooi compliment.

"Jongens in Uddel houden zich goed aan afspraken", is te lezen in zijn tweet over het Oudejaarsvuur. Mooi om te lezen en goed voor de toekomst.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203