• DSC_2658[1]
 • DSC_2657[1]
 • DSC_2662[1]

De trots van drie heren

UDDEL   -   Bij de SV Prins Bernhard heeft men onlangs een nieuwe kassa-unit geplaatst. De heren Lammert Waayer, Harrie Bronkhorst en Dirk van Rhee hebben hiervoor het initiatief genomen. Zij zorgen ervoor dat bij Prins Bernhard, als het eerste elftal thuis speelt dat de entreegelden in ontvangst worden genomen. Maar er was geen ruimte waar ze binnen konden staan en als het slecht weer is, is het geen pretje om dan de entreegelden te innen. Dit jaar bestaat de SV Prins Bernhard vijftig jaar en is het een mooie gelegenheid om twee vliegen in één klap te slaan. Ze tonen dat ze Prins Bernhard een warm hart toedragen en ze hebben zelf een geriefelijk onderkomen.

Met hulp van verschillende sponsoren hebben ze deze 'villa-unit', zoals ze het zelf noemen, kunnen realiseren. Ze zijn deze sponsoren dan ook zeer dankbaar voor hun bijdrage.

4 Reacties


 1. gvanrees
  12 december 2014
  Wat zullen die heren op het dak gelachen hebben om die drie apen in het hok
 2. J.Koetsier
  16 december 2014
  Ligt er wel lekker warm tapijt in ?
 3. Dillylokhorst
  14 januari 2016
  Leuk, zo zie ik m'n familie nog eens!
 4. M. Essenburg
  14 januari 2016
  Lammert, de hartelijke groeten!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203