• veluwe mooiste natuurgebied - 2

De Veluwe het mooiste natuurgebied van Nederland?

Beste inwoners van Uddel en van de Veluwe!

Als trotse inwoner en ambassadeur van de Veluwe wil ik jullie vragen om te stemmen op de Veluwe als mooiste natuurgebied van Nederland. Deze verkiezing gaat uiteraard over meerdere gebieden maar de Veluwe is toch het mooist? Zelf ben ik altijd blij als ik de A1 afrijd bij Garderen/Stroe. De drukte uit het westen laat ik achter me en ik voel direct een bepaalde vorm van rust. De natuur, de mensen en natuurlijk ons mooie dorp maakt het voor mij de mooiste regio van Nederland.

Waarom zou je moeten stemmen?

De Veluwe is grotendeels afhankelijk van toerisme. Nu zie ik je denken; Maar Uddel is toch helemaal niet toeristisch? Dat is niet helemaal waar. We hebben ondertussen 11 (mini) campings, bungalowparken en B&B in Uddel, Nieuw-Milligen en Meerveld. Daarnaast fietsen er veel toeristen via de knooppunten route via de kroondomeinen door Uddel en stoppen bij onze bakker, supermarkt, Viersprong of Holle Bolle Gijs voor een drankje en een hapje.

We leven dus wel degelijk van toerisme; ook in Uddel.
Hoe meer toerisme, hoe beter voor onze welvaart zowel indirect als direct zoals werkgelegenheid en leefbaarheid. Dus mag ik jullie dan ook vragen om enthousiast te stemmen op de Veluwe?  
 

https://www.gelderland.nl/Veluwe-genomineerd-voor-verkiezing-Mooiste-Natuurgebied.html

Met enthousiaste groet,

Erik Kroon

Voorzitter OVU

 

foto: Geurt van de Kamp

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203