• veetakel 30 jan 17 - 4
 • veetakel 30 jan 17 - 3

Drukke maandagmorgen voor Uddelse brandweer

UDDEL - Het was een drukke maandagmorgen voor de mannen van de Uddelse brandweer. Zo rond kwart voor tien moesten ze in actie komen voor brand in een ondergrondse container bij Rabbit Hill in Nieuw-Milligen.

Nog geen uur later werd de hulp van de brandweer ingeroepen bij een koe in het Uddelerveen. De koe wilde niet meer in de benen komen en de brandweer ging met de veetakel er naar toe. Maar dat ging niet zo eenvoudig, de koe werkte op geen enkele manier mee om weer overeind te komen. Toen men eindelijk de veetakel in stelling had gebracht bleek al snel dat dit niet de manier was om de koe te helpen. Hierna werd de koe op een grote plank getrokken en zo naar buiten, waar men de koe in andere schuur onderbracht.

Alles werd gedaan om de koe zo goed mogelijk en diervriendelijk te verplaatsen en dat ging goed.

Zo ben je een brand aan het blussen en even later sta je met je schoenen in de stront en dat alles voor mens en dier. Onmisbaar zijn zulke mensen voor de gemeenschap.

3 Reacties


 1. Name
  30 januari 2017
  Fantastisch werk gedaan!!!!!! *Bedankt mannen!!!!
 2. Name
  30 januari 2017
  Uw reactie*Zeker onze mannen zijn onmisbaar voor mens en dier
 3. Name
  04 februari 2017
  Echt goed doe dat vaker!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203