• fair 2016 - 60
 • fair 2016 - 15
 • fair 2016 - 14

Drukke winterfair Uddel

UDDEL    -     Het was woensdagavond 7 december op de winterfair in Het Blanke Schot een drukke bedoening. Winkeliers uit Uddel maar ook uit Barneveld hadden hun kraam opgezet en lieten de bezoekers proeven van de lekkernijen die maakten. Van gebak tot een lekker stukje vlees of een lekker visje en zelfgemaakte patè, maar ook die van een fruit houden konden er terecht. Van kleding tot handwerken, en voor gezelligheid en sfeer in huis waren er twee kramen van bloemisten. De makelaar in huizen en wie een rondje wou fietsen, ze waren allemaal aanwezig. Er was voor ieder wat wils. De deelnemende winkeliers en bedrijven kijken dan ook tevreden terug op deze avond, die zeker voor herhaling vatbaar en ook goed in de smaak viel bij de bezoekers.

Na afloop was er de trekking van de verloting waar prachtige prijzen te verdienen waren. De hoofdprijs was een fiets en die ging naar mevrouw Jongetjes. Zij was niet aanwezig en kon dus de fiets niet in ontvangst nemen. Dat zorgde bij veel bezoekers voor het nodige commentaar, omdat men van mening dat men aanwezig moest bij de trekking, zo niet dan ging de prijs naar een ander.

Misschien dat de organisatie uitleg kan geven hoe het precies ziet met deze voorwaarde verbonden aan de trekking.

3 Reacties


 1. Name
  09 december 2016
  De afspraak was idd dat je aanwezig moest zijn bij trekking ! Voorgaande jaren moest de organisatie veel mensen nabellen als ze een prijs hadden gewonnen, dit is natuurlijk vervelend, vandaar deze regeling .Je mocht ook de prijs van iemand anders in ontvangst nemen. Zoals dit ook gebeurde op die avond ! Waarom mag dit niet als je dan de hoofdprijs wint ?? Beetje vreemd ...jaloezie ??. ik wens mevr jongentjes veel plezier met haar prijs !
 2. Name
  13 december 2016
  Uw reactie* Ik wil ook graag reageren op het verloop van de verloting. Voor de 2de prijs werd mijn lootje getrokken. Ik was niet aanwezig en kon de prijs dus niet in ontvangst nemen. Mij was ook niet bekend dat je bij de trekking aanwezig moest zijn. Ik moest ook om 20.00 beginnen met mn werk dus dit was ook niet mogelijk. Ik heb ook geen familie in het dorp wonen om de prijs aan te nemen. Dit is niet alleen bij mevr. Jongetjes gebeurt, maar bij meerdere prijzen. Ook vind ik dat je moeilijk mensen kunt verplichten tot 21.00 te blijven voor de trekking. Als je in de buurt woont kun je eventueel nog teruggaan. Want van 5 tot 9 is wel een hele tijd om je te vermaken. En je wilt het bezoek toch graag wat gespreid ontvangen. Als je 's avonds andere verplichtingen hebt of zoals ik je werk dan mis je je prijs en hoef je niet meer aan de verloting mee te doen.
 3. Name
  14 december 2016
  Mij is ter ore gekomen dat mijn lootje ook getrokken is. omdat ik ook niet persoonlijk aanwezig was, is mijn lootje verfrommeld en is er een nieuw lootje getrokken. geen prijs voor mij dus. Mevr Jongetjes was ook niet aanwezig, welprijs.?????? Mij was ook niet bekend dat je persoonlijk aanwezig moest zijn. Advies voor de verlotingscommissie: Maak goede duidelijke afspraken, maak ze bekend, en hou je er ook strikt aan.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203