• cursus ehbo

EHBO Elspeet-Uddel-Vierhouten start cursus

UDDEL   -   Kijk niet langer toe. Regelmatig gebeurt er wat. Ook in Uddel, Elspeet en in de omgeving. Een verkeersongeluk, een kind in de buurt die van de trampoline is gevallen, een onwelwording of een buurtbewoner die door een wesp gestoken is en zich niet lekker voelt. Noem maar op. Wat doet u en wat kunt u doen? Toekijken? Is niet langer nodig. Volg een EHBO cursus en u leert wat u doen moet. En wat u juist niet doen mag.

Dit jaar is er weer een cursus EHBO. Nog voor het einde van het jaar kunt u een diploma EHBO halen. Inclusief reanimatie en het gebruik van een AED. De avonden zijn op dinsdag en we beginnen in het tweede deel van september.

Kosten zijn totaal ca € 159,-. Cursusmateriaal, koffie en het diploma; het zit allemaal bij deze prijs in. Veel werkgevers vergoeden deze kosten als u bereidt bent u op het werk ook als EHBO-er beschikbaar te stellen.

De EHBO vereniging Uddel-Elspeet-Vierhouten start bij voldoende deelname deze opleiding in Uddel.

Opgeven kan bij:

Martie van Voorden  -  tel: 0577-401870

Peter van ’t Slot          -  tel: 0577-492162

Martie en Peter zijn ook de instructeurs die de cursus geven.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203