• aardhuis

Einde van de activitieiten bij Wildpark Het Aardhuis

UDDEL    -    De Stichting Wildpark Het Aardhuis stopt met ingang van 29 oktober 2017 met haar activiteiten. Zo melden zij op facebook.

Kroondomein Het Loo zal ter zijner tijd Het Aardhuis in een andere vorm voortzetten. Het is de bedoeling Het Aardhuis het bezoekerscentrum van Kroondomein Het Loo wordt. Het zal dan het hele jaar geopend zijn, ook in de periode van november tot maart, waarin het altijd gesloten was. Er zal een mogelijkheid komen om overdag gerechten van de kleine kaart te nuttigen en beperkte openstelling voor diner in de avonduren.

Bij Kroondomein Het Loo verwacht men dat Het Aardhuis ook in de toekomst aan velen plezier zal schenken en dat op een zorgvuldige manier recht zal worden gedaan aan het karakter van het gebouw.

8 Reacties


 1. marlene
  09 oktober 2017
  Ik vind het heel erg jammer We komen daar al tig jaren We hebben ieder jaar genoten met wandelen en roofvogelshows Vraag me wel af blijven ze de herten nog voeren
 2. Irmen Wilkens
  09 oktober 2017
  Het aardhuis met bijbehorend wildpark heeft altijd een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn geluksgevoel en welzijn. Blijft er goed gezorgd worden voor de herten e.d.? Houdt mij aub. Op de hoogte. Irmen Wilkens.
 3. Bob
  15 oktober 2017
  Echt doodzonde dat de Stichting Aardhuis, bestuur en enthousiaste vrijwilligers, die zich zoveel jaren in elk opzicht hebben ingezet voor gezellige "leefbaarheid" op het wildpark, zomaar en rauwelings aan de kant worden gezet. Het is nog maar de vraag of datgene wat zij liefdevol hebben opgezet door het Kroondomein wordt voortgezet; ik vrees een commerciële prooi, dat tot het bot wordt uitgebeend. Wij (Amstelveners) zullen vooral de gastvrijheid en de heerlijkste appeltaart van Nederland missen. Joke en Bob Nijpels.
 4. Aadje
  29 oktober 2017

  Ik vind het heel erg. Kom er al heel lang met veel vreugdel Ben er pas nog geweest en heb weer genoten, was altijd me leukste uitje als ik daar in de buurt op vakantie was. Hoop dat ze t wild houden en niet dood schieten dat zou schandaling zijn. Ook voor de medewerkers vind ik t erg na al die jaren.

 5. Michel de Geus
  31 oktober 2017
  Wat eeuwig zonde . Dat ze juist dit sluiten. De boys en wij vonden het altijd een super fijne plek je kon er prachtig wandelen en genieten van de dieren . Wij hebben zelfs een keer een vos gezien . Echt heel erg jammer . Wij hopen dat de dieren dus kunnen blijven leven.
 6. Jan Hijmensen
  03 november 2017
  Jammer. Het grote geld is geroken! We hebben meer dan 25 jaar genoten van het park. Heel eenvoudig en fijne vrijwilligers! Altijd wild kunnen zien!
 7. Lena
  17 maart 2018
  Geschrokken het bericht gelezen dat het wildpark het Aardhuis gaat sluiten! elk jaar gingen wij er naar toe een heerlijke wandeling maken en in de schuilhut wachten op het voeren van de dieren, even verwerken dat het niet meer kan!
 8. Gerrit Timmerman
  08 augustus 2018
  Uw reactie*Zo jammer kwamen er elk jaar met onze kleinkinderen????????????????

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203