• 10 juni 2017 - a
  • img1497125283972
  • elburg - 22 april 17 - 1

Elvira Westerbroek ster van de dag.

UDDEL    -    In de vroege morgen vertrokken  de zusjes Westerbroek weer voor een twirl wedstrijd naar Geldermalsen.Elvira kwam al vroeg aan bod en trad twee keer achter elkaar op en dit werd met succes beloond, twee keer eerste. Een 1e plaats met 85 punten AP Jeugd 2 Basis gepromoveerd naar de Midden Klasse tevens geplaatst voor kampioenschap wat november zal plaatsvinden in 't Harde .En een1e plaats voor Elvira met haar 1 baton.

Ook haar zusje Roos kwam op de vloer zij haalde het podium niet, maar plaatse zich wel voor het zelfde kampioenschap als haar zus. Met hun team werden de meiden derde. Super blij uiteraard en als klap op de vuurpijl werd aan eind van de prijs uitreiking Elvira na voren gehaald  zij werd beoordeeld door de jury als STER van de dag en kreeg zij hiervoor een certificaat. Als veel belovend talent en die in de toekomst nog ver zou kunnen gaan schoppen en volgens de jury was ze opgevallen door haar optredens.

tekst en foto's: Gerlinde den Besten

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203