• rent see do
  • rent see do 1

Erik Kroon met RentSeeDo.com op Web Summit Lissabon

UDDEL   -   Begin november zal het jaarlijkse Web Summit plaatsvinden in Lissabon. Duizenden internationale investeerders en startups bevinden zich vier dagen lang op Europa’s grootste technologie beurs. Ook de startup RentSeeDo.com, een concept van de Uddelse ondernemer Erik Kroon, zal zich daar presenteren. Hierbij staat zijn nieuwste ontwikkeling, de FrontOffice App, centraal. Een tool waarmee een brug wordt geslagen tussen hotels én de ticketverkoop van attracties, musea en activiteiten in de directe omgeving van de toerist. De FrontOffice App maakt in één oogopslag inzichtelijk welke activiteiten, musea of attracties er beschikbaar zijn rondom het verblijf van de toerist. De toerist kan hierdoor bij de receptie een ticket kopen voor deze activiteiten. Zo zorgt de FrontOffice App van Kroon ervoor dat elke receptiemedewerker van een hotel een verdienmodel wordt. Daarnaast zijn alle mogelijke activiteiten ook online te boeken via de website van het hotel zelf. “Wij krijgen nu al veel reacties vanuit het buitenland, een bevestiging dat we goed bezig zijn”, aldus een enthousiaste Kroon. Het platform RentSeeDo.com heeft in Nederland nu reeds 2800 activiteiten gekoppeld en maakt het mogelijk om activiteiten online boekbaar te maken. De FrontOffice App is een handige toevoeging voor hotels en maakt het straks mogelijk om activiteiten te combineren met verblijf en andersom. In Lissabon gaat Erik Kroon op zoek naar investeerders om zo zijn FrontOffice App, welke in 2013 is ontstaan, in Europa uit te kunnen rollen. Kroon is gemotiveerd: “Het in de markt zetten kost veel tijd, met name op het gebied van sales en marketing. Wij willen graag de standaard worden wat betreft online boeken en betalen van activiteiten! Top-of-mind bij de online toerist”.

Meer informatie: www.rentseedo.com

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203