• evaluatie vuurwerk

Evaluatie vuurwerk jaarwisseling

UDDEL    -    De jaarwisseling ligt al weer een aantal maanden achter ons. Voor de jaarwisseling 2014 / 2015 zijn er een aantal gesprekken geweest tussen o.a. burgemeester Berends van de gemeente Apeldoorn, stadsdeelmanager Steven Gerritsen, wijkagent Ewin Poolman en de Uddelse jongeren. Die gesprekken hebben toen geleid dat er een groot vuur is gekomen aan de Markveldweg/Uddelsekampweg.

Nu was er op de politieke markt van 23 april j.l een evaluatie van het vuurwerk tijdens de afgelopen jaarwisseling in de gemeente Apeldoorn. Daar is ook het vuur in Uddel tijdens de jaarwisseling ter sprake gekomen. Namens Uddels Belang sprak de voorzitter van UB, Evert Jan van Egteren, zeer positief over hoe de jaarwisseling in Uddel is verlopen. "Burgemeester Berends heeft zich niet alleen een burgemeester getoond, maar was ook een burgervader", aldus Evert Jan van Egteren. "De inzet van wijkagent Erwin Poolman was veel effectiever dan één peloton ME en ook dank aan stadsdeelmanager Steven Gerritsen die er vele, vele uren heeft ingestoken", zei Evert Jan. En hij was zeer positief over de jongeren uit Uddel.

Wie wil zien en horen wat de voorzitter van Uddels Belang verder heeft gezegd in Apeldoorn tijdens de politieke markt bij het agendapunt over evulatie vuurwerk tijdens jaarwisseling  -  klik op onderstaande link - het begint 2.24.50.

http://apeldoorn.raadsinformatie.nl/vergadering/176775/Politieke+markt+23-04-2015  

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203