• moonlight 15 - 30
  • moonlight 15 - 15
  • moonlight 15 - 13

Familie van Lagen winnaar fiets

UDDEL    -    Het was vrijdagavond 20 november Moonlight shoppen in Uddel. De deelnemende winkeliers hadden alles uit de kast gehaald om de consument naar binnen te lokken. Er waren speciale aanbiedingen, een speciale tent voor de deur geplaatst. Het was een gezellige drukte in de winkels in Uddel, drukker dan anders op de koopavond. De regen weerhield de mensen er niet van om te gaan winkelen. Vanaf 20.00 uur was er een modeshow in Het Blanke Schot van La Jumelle. Die werd ook druk bezocht. In de afgelopen weken kon men stempels sparen voor een gratis krentebrood, daar is goed gebruik van gemaakt. Er zijn zo'n 400 krentenbroden uitgedeeld en men kwam er nog te kort. Als klapstuk van de avond was er de verloting met als hoofdprijs een fiets van Fietscity uit Uddel, ter waarde van € 750,00. De zaal was afgeladen vol. Iedereen was natuurlijk met de benenwagen gekomen in de hoop op de fiets weer naar huis te kunnen. Arjan van de Steeg, van Bosrijck Makelaars en Taxateurs uit Uddel verrichtte samen met Geurtje van den Hoek-Vermeer de verloting. Velen gingen met een mooie prijs naar huis. Geurtje probeerde nog een rollator als prijs weg te geven, maar niemand die om zo'n ding verlegen zat. Als laatste werd de fiets verloot en de gelukkige was de familie Van Lagen van de Aardhuisweg in Uddel. De deelnemende winkeliers kunnen op een geslaagde Moonlight Shoppen terugkijken.  

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203