• SH106905 -2
  • SH106905 -1

Feestelijke ingebruikname appartementen centrum Uddel

UDDEL   -    Vrijdag 24 juni zijn aan de Harderwijkerweg 4b te Uddel de zevental nieuw gebouwde appartementen feestelijk in gebruik  genomen. Dit bescheiden feestje was bedoeld voor iedereen die bij de appartementen betrokken is en was; de eigenaren, toekomstige bewoners en medewerkers van de bouw.

Ontwikkelaar Gert Hop van G.Hop Holding vertelt: “Als echte Uddelaars zijn wij blij met het feit dat wij dit hier hebben kunnen realiseren. In december 2015 is de bouw gestart  en een half jaar later zijn de appartementen klaar én verkocht en kunnen ze aan de bewoners worden opgeleverd. Dit alles mede met dank aan Davelaar Bouw uit Woudenberg en Bosrijck makelaars & taxateurs”.

Voor Uddel alweer een belangrijke ontwikkeling die laat zien dat het dorp leeft en in beweging is. De laatste tijd wordt er flink gebouwd in het dorp en dat zorgt ervoor dat (jonge) mensen en gezinnen hier kunnen blijven wonen en zelfs van buitenaf weer naar Uddel komen.

Het complex aan de Harderwijkerweg is gelegen op een fraaie locatie aan één van de oudste wegen van Uddel; de Harderwijkerweg was vroeger een zandweg tussen Apeldoorn en Harderwijk, nabij kerk en andere voorzieningen als supermarkt en overige winkels. De bewoners hebben privé parkeergelegenheid achter het gebouw, welke toegankelijk is vanaf de Essenkamp.  De appartementen zijn op ambachtelijke wijze gebouwd en voldoen aan hoogstaande kwaliteitsnormen. Het ontwerp kenmerkt zich door strakke gevels, gecombineerd met houten details voor een warme uitstraling.

Kortom: Uddel is een fraaie woonlocatie rijker.

Tekst en foto: Bosrijck makelaars en taxateurs

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203