• fonteyn

Feestelijke opening Fonteyn Outdoor Living Mall

UDDEL / MEERVELD   -   Het goede nieuws is je vast niet ontgaan. Op tweede paasdag werd Fonteyn officieel heropend! Verschillende media hebben er aandacht aan besteed. Want we zijn ontzettend trots op het eindresultaat: de nieuwe showroom staat als een huis. Heb je die dag ook zo genoten van alle lekkere hapjes en drankjes die werden aangeboden? Op deze manier, en met onze zeven specialiteiten, probeerden we een ware beleveniswereld te creëren. Tuinhuizen, tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, buitenkeukens, sauna’s en zwembaden werden aan je gepresenteerd.  

Maar het blijft natuurlijk niet bij die ene dag. Je kunt de rest van het jaar ook gewoon al het moois in onze showroom komen bewonderen. Dus… als je nog niet geweest bent willen we je graag uitnodigen om een bezoekje aan Fonteyn te brengen. Wat hieraan vooraf ging: In juli 2016 werd Fonteyn getroffen door een enorme brand. Sindsdien zijn alle medewerkers hard aan de slag gegaan om alles zo snel mogelijk weer op te zetten. Op tweede paasdag dit jaar was het zover: de dag waarop we aan jou weer het volledige assortiment konden laten zien. Met blijdschap openden we de deuren voor je. En dat zullen we, dag in dag uit, blijven doen.

We hopen je zo snel mogelijk (weer) te mogen verwelkomen. 

 

tekst en foto: Fonteyn Outdoor Living Mall

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203