• werkgroep ouderen 2

Fotoreisje door de tijd!

UDDEL    -    De laatste Ouderenmiddag was een leerzame middag. De Uddelse ouderen hoorden  wat ze er zelf (ook) aan kunnen doen om langer gezond en fit te blijven. Bewegen, op de voeding letten en actief blijven. Erg belangrijk allemaal, want we willen allemaal toch een fijne oude dag hebben ?

Op de volgende Ouderenmiddag zijn we niet actief maar kunnen we wel genieten van foto’s van de reisjes die door de jaren heen zijn gemaakt. Het reisje in mei is ook alweer in het verschiet en daarom is het extra leuk om wat ‘oude plaatjes’ te bekijken. Veel bekende gezichten komen voorbij. En wat zijn er al veel mooie plekjes bezocht. Daarom: Een klein fotoreisje door de tijd !

U bent allemaal weer hartelijk uitgenodigd voor de Ouderenmiddag.

Deze is op woensdag 15 april a.s., van 14.00 tot 16.00 uur in de Wilhelminahof.

2 Reacties


 1. Andries Schouten
  09 april 2015
  Een complete verrassing oude bekenden te zien op de site van Uddel Info. Ik herken de vrouw van Hendrik Mulder, ook Grietje Meu en Jannetje herken ik. Tot mijn grote verrassing staat ook mijn opoe er op, de oude Janno Koatjes. Dank voor de foto, ga door met oude foto,s te plaatsen s.v.p Andries Schouten.
 2. diny beentjes. westerbroek
  22 augustus 2015
  Ja, wat leuk dat is mijn opoe.....aaltje mulder hop ..elspeterweg 48 de moeder van mijn moeder.....aaltje westerbroek mulder

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203