• pluspraktijk 28 okt 16
  • pluspraktijk 28 okt 16 - 1

Fysiotherapie Midden Veluwe opnieuw de beste in de omgeving

UDDEL   -    Vrijdag 28 oktober is Fysiotherapie Midden Veluwe met vestigingen in Uddel, Garderen, Voorthuizen en Elspeet er wederom in geslaagd om de Plus status te behouden na een goed doorlopen audit. Iedere 2 jaar wordt de praktijk bezocht door auditoren van de KIWA waarbij de praktijk dient te voldoen aan alle strenge eisen welke er door de verzekeraars worden gesteld.

Het zijn niet alleen de locaties, maar de dossiers welke het geheel een inspannende klus maken. Esther Leewis (praktijkhouder) van Fysiotherapie Midden Veluwe is dan ook zeer in haar nopjes met het behaalde resultaat. We hebben wederom laten zien, dat we voor deze regio met onze specialisaties met kop en schouders er boven uitsteken.Komend jaar zal er een nieuw procedure worden opgestart welke de opvolger moet zijn voor de afgelopen audits.

Esther ziet ook dit met vertrouwen tegemoet, en geeft aan dat het gehele team van 16 therapeuten weer een uitstekende prestatie heeft neergezet welke uiteraard op gepaste wijze is gevierd.

www.fysiotherapie-middenveluwe.nl

tekst en foto's: Fysiotherapie Midden Veluwe

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203