• toernooi 2017 - 17
 • toernooi 2017 - 2
 • toernooi 2017 - 1

Geslaagd Tien van Rood biljarttoernooi

UDDEL   -   Het Tien van Rood toernooi van biljartvereniging De Drie Banden in Dorpshuis Het Blanke Schot was weer zeer geslaagd. 84 deelnemers  uit o.a. Apeldoorn, Harskamp, Deventer, Doornspijk, Epe en Emst speelden onderling voor een plaatsje in de halve finale vrijdags.

De vijf winnaars van alle avonden kwamen op de vrijdag terug om de halve finales te spelen. Uiteindelijk bleven er tien spelers over. Het was Jasper van de Slik uit Garderen, die zijn zenuwen het best in bedwang had, hij maakte een mooie serie van acht caramboles en de volgende beurt nog twee. Hij had enkele jaren overgeslagen in Uddel, maar was blij dat hij deze editie toch weer had ingeschreven. Op de tweede plaats eindigde R. van Engeland uit Beekbergen. Derde werd G . Van de Kraats uit Harskamp. Al met al was het weer een geslaagd toernooi.

Het was een gezellige avond in een druk Blanke Schot. Ook de samenwerking met de schietvereniging is al jaren goed.

Namens deze weg willen we alle sponsoren bedanken, zonder hen was dit toernooi niet mogelijk.

tekst: De Drie Banden - Peter Vermeer

1 Reacties


 1. Name
  20 november 2017
  Volgende keer doe ik mee cor van Wieringen binnen veldweg 42 uddel groet cor

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203