• uitje 13 sept 18 - 75
 • uitje 13 sept 18 - 11
 • uitje 13 sept 18 - 1

Geslaagd uitje Dagbesteding Wilhelminahof

UDDEL    -    Donderdag 13 september, een stralende dag, echt een dag voor een dagje uit. En dat deden de deelnemers van de Dagbesteding van de Koningin Wilhelminahof dan ook. Waarheen de reis ging dat was onbekend. Zo’n twintig minuten rijden vanuit Uddel, was er gezegd. Bij de Wilhelminahof was het ’s morgens ‘verzamelen’ en om tien uur reed de bus richting …..?

Je hoeft geen verre reis te maken om een mooie dag te hebben. Na nog geen half uur rijden was men op de plaats van bestemming. De Passiflorahoeve in Harskamp. Daar kon men genieten van de prachtige bloemen en de verschillende vlindertuinen, waar zo’n negentig soorten nacht- en dagvlinders fladderen. Een dagje uit, dan moet er ook gegeten worden, er stond een lekkere broodmaaltijd voor de dames en heren klaar. Men heeft ook gekeken naar een presentatiefilm over het reilen en zeilen op de hoeve.

Na een prachtige en geslaagde dag was het tijd om weer over te gaan naar Uddel. De chauffeur nam niet de korste route, maar maakte een extra rondje, via Kootwijk, assel, Hoog Soeren en de Aardhuisweg kwam men weer in Uddel aan, wat men natuurlijk prachtig vond, in de bus genieten van de mooie omgeving. Rond vier uur stapten ze bij de Koningin Wilhelminahof weer uit de bus en ging men met een vele mooie herinneringen naar huis. Met dank ook aan het team van de Dagbesteding en de andere begeleiding, want zonder hen zou het niet kunnen.

Het reisje kon worden bekostigd uit opbrengst van het winkeltje en de zomermarkt in Uddel.

Bijzonder dank namens de Dagbesteding aan de Vrienden van Koningin Wilhelminahof, die de bus hebben gesponsord.

 

foto's: team Dagbesteding Wilhelminahof

 

1 Reacties


 1. Henk Boeve
  14 september 2018
  De Stichting Vrienden kan dit mogelijk maken door de steun van vele Uddelaren. Deze stichting heeft haar inkomsten voornamelijk van de (Uddelse) donateurs. Dus iedereen hartelijk dank. Bent u nog geen donateur, maar wilt u deze en andere activiteiten wel steunen, dan kunt u zich aanmelden via email naar Hboeve@solcon.nl. Nogmaals hartelijk dank. Namens de Stichting Vrienden. Henk Boeve Secretaris Hboeve@solcon.nl

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203