• fietsdriedaagse 2016 - 13
  • fietsdriedaagse 2016 - 12
  • fietsdriedaagse 2016 - 11

Gestart met 87 deelnemers

UDDEL    -   De 39e Avondfietsdriedaagse in Uddel is dinsdagavond 9 augustus van start gegaan met 87 deelnemers. Een lichte stijging in vergelijking met vorig jaar. De eerste avond fietsten de deelnemers vanaf de start bij Het Blanke Schot richting Elspeet, vandaar naar Vierhouten en via Elspeet weer terug naar Uddel. De route bracht de fietsers, jong en oud, door de mooie veluwse bossen en over de heidevelden. Af en toe kwam er een klein buitje langs, maar verder was het goed fietsweer.

De tweede avond is het aantal deelnemers gestegen naar 96. Wie maakt de honderd vol op de laatste avond?

De laatste avond bleven veel deelnemers thuis. Ongetwijfeld vanwege het regenachtige weer. De echte 'diehards' lieten zich niet weerhouden door een beetje regen. Tijdens de route die via het Uddelermeer, Turfweg, Oud Milligen, Kootwijk, Nieuw-Milligen weer naar Uddel ging viel het met de regen mee. Het was zelfs nog even droog. De fietsers kwamen bij elkaar op Het Drie, waar ze voorafgegaan door muziekvereniging Juliana, naar de finish gingen, bij Het Blanke Schot, waar ze verdiende medaille in ontvangst mochten nemen.

Jammer dat het de laatste avond minder goed weer was, maar de organisatie weer de drie avonden weer prachtige routes uitgezet. Waarvoor hulde. Het is niet eenvoudig om elk jaar weer andere, mooie routes uit te zetten.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203