• IMG_3938
  • IMG_3939
  • IMG_3943

Gezellig dagje uit dagbesteding 't Stoeltje

UDDEL   -   Dinsdag 12 september zijn ze van de Dagbesteding ’t Stoeltje van de Koningin Wilhelmina een dagje op stap geweest.

De deelnemers van de dagbesteding en begeleiders en vrijwilligers kwamen ’s morgens bij elkaar in de Wilhelminahof waar ze een kop koffie met een soesje kregen aangeboden.

Hierna gingen ze met z’n allen, 30 personen gingen mee, in de bus die klaar stond. De reis kon beginnen en die bracht ze naar Elburg waar ze op de boot stapten. Die bracht ze richting Harderwijk. Onderweg genoot men van de boottocht, maar ook van het drie-gangendiner die men, al varende, kreeg opgediend. Men genoot zichtbaar van het lekkere eten. Na de boottocht, van drie uur, ging men na een prachtige dag weer richting Uddel.

Dit uitje kan men doen door de opbrengsten van het winkeltje en ook door de verkoop van hun artikelen op de zomermarkt in Uddel. Ook de Vrienden van de Koningin Wilhelminahof heeft een bijdrage geleverd door te zorgen dat men met de bus kon reizen.

IEDEREEN DIE HEEFT BIJGEDRAGEN OM DIT UITJE MOGELIJK TE MAKEN – HARTELIJK DANK DAARVOOR!!!

In het winkeltje, dat te vinden is in de Koningin Wilhelminahof, kunt u terecht voor leuke cadeautjes, voor groot en klein.

foto's: Dagbesteding 't Stoeltje

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203