• DSC_0326
  • DSC_0332
  • DSC_0362

Gezellige Open dag De Essenbrink

UDDEL    -    Het is deze week de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Door het hele land zetten zorginstellingen hun deuren open voor belangstellenden om kennis te maken met die instellingen.

In Uddel was donderdag 19 maart iedereen welkom bij Kwekerij De Essenbrink aan de Garderenseweg. Iedereen werd er gastvrij ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk koekje. Kwekerij De Essenbrink in Uddel maakt deel uit van Cluster Werk en Begeleiding van Philadelphia Zorg. De Kwekerij is geopend in 2001 en biedt dagelijks ondersteuning aan mensen met een beperking. In 2014 is De Essenbrink uitgebreid met een atelier. In het atelier worden o.a. spullen zoals pallets en bloempotten 'opgepimpt', en er worden kleine geschenken gemaakt. Het doel is de eigenwaarde en de ontwikkelingsmogelijkheden van iedere deelnemer te vergroten. De deelnemers worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij kijken we naar de individuele mogelijkheden. Naast het kweken van planten doen ze ook kleinschalig onderhoud en aanleg van tuinen met een gediplomeerd hovenier, o.a. een voor- en/of najaarsbeurt, snoeiwerkzaamheden, gazononderhoud en -aanleg, leveren van planten, tuinontwerp en kleinschalige bestrating. Een vrijblijvende offerte vragen kan natuurlijk altijd.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203