• wintermarkt 17 - 59
  • wintermarkt 17 - 58

Gezellige wintermarkt in Uddel

UDDEL    -    Wie woensdagavond 29 november de moeite nam om naar de wintermarkt in om het Blanke Schot te gaan kwam daar in een gezellige sfeer terecht. De Uddelse winkeliers, en de visboer uit Barneveld die elke woensdag in Uddel staat, hadden alles uit de kast gehaald om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Er was van alles te proeven wat menigeen deed besluiten om het nodige in te slaan. Zo ging menige bezoeker dan ook bepakt en bezakt weer richting huis. Bierbrouwerij de Uddelaer was ook aanwezig. Jacques Brinkman was er zelf om zijn 'Uddels' bier te laten proeven.

Het was gezellig druk, maar minder druk dan vorig jaar. Aan het eind van de wintermarkt was er nog de trekking, waarin veel bezoekers met een mooie prijs naar huis gingen, waardebonnen en mooie manden van de Uddelse winkeliers. De hoofdprijs, een gezinskaart voor het Klimbos in Garderen, werd gewonnen door Kor van den Hardenberg uit Uddel. Is een mooie training voor Kor als hij in 2018 naar Frankrijk gaat om de Alpe d'Huez te beklimmen.

Filmpje:  klik hier

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203