• bevrijdingsdag 2016 - 35
  • bevrijdingsdag 2016 - 11
  • bevrijdingsdag 2016 - 1

Gezelligheidsrit en bingo echt familiegebeuren

UDDEL    -    Bevrijdingsdag viel dit jaar gelijk met hemelvaartsdag, de meeste mensen hebben dan een lang weekend. Bij de gezelligheidsrit die de Oranjevereniging Uddel ieder jaar op 5 mei organiseert deden dan ook hele families mee. Opa's en oma's met kinderen en kleinkinderen, ouders met kinderen. Ook dit jaar is de oranjevereniging erin geslaagd om een mooie route uit te zetten. Van uit Uddel ging het richting Elspeet, waar de schapen op de heide, tussen Uddel en Elspeet, liggen te wachten tot ze zaterdag 7 mei naar het schaapscheerdersfeest kunnen om hun 'winterjas' uit te doen. De route ging werder via Vierhouten, Gortel en dan richting Apeldoorn om over Hoog Soeren weer terug te keren in Uddel bij Het Blanke Schot. Er waren onderweg twee controleposten waar men met dobbelstenen moest gooien en men met pijltjes moest gooien. Het was bij de controleposten dan ook een gezellige boel. Tijdens de route moesten er ook nog de nodige vragen beantwoord worden, welke soms niet eenvoudig te beantwoorden waren. Ruim honderd volwassenen en kinderen hebben weer genoten van de mooie route, en het prachtige weer. Bij terugkomst in Het Blanke Schot werd er nog bingo gespeeld en konden er mooie prijzen mee worden gewonnen.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203