• gift rabobank 5
  • gift rabobank 2
  • gift rabobank 4

Gift Rabobank voor de Wilhelminahof

UDDEL   -   Woensdagmorgen, 10 oktober, werd men bij de Koningin Wilhelminahof tijdens werkoverleg, aangenaam verrast door medewerkers van de Rabobank.

Van de Rabobank had men op de zomermarkt in Uddel een prijsvraag waar men kon raden hoeveel geld er in een pot zat. Diegene die het raadde of die er het dichts bij zat kreeg een prijs en die bepaalde ook naar welk goed doel – een vereniging of instelling in Uddel – het geld heenging.

 

De gelukkige die er het dichts bij het bedrag zat was Margreet Liefting – Schouten. Zij had als goed doel de Koningin Wilhelminahof opgegeven.

 

Daar werd men dus woensdagmorgen verrast met het bezoek van de medewerkers van de Rabobank, die een cheque van € 150,00 bij zich hadden die overhandigden aan de voorzitter van de KWH, Kees Zwaan.

 

Het bestuur, medewerkers en natuurlijk de bezoekers van de KWH zeggen Margreet hartelijk dank dat zij de Wilhelminahof opgaf als goed doel.

En natuurlijk ook de Rabobank wordt hartelijk dank gezegd voor deze mooie gift en de prachtige bos bloem die in de KWH staat te pronken.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203