• glasscherven 2
 • glasscherven

Glasscherven in de Vlindertuin

UDDEL    -    De Vlindertuin aan de Garderenseweg in Uddel is een speelplek voor kinderen tot 12 jaar. Het moet dan ook zo zijn dat die kinderen daar vrij moeten kunnen spelen en gebruik maken van de speeltoestellen die daar staan. Maar het blijkt dat daar ook oudere jeugd komt. Dat is te zien aan de glasscherven van o.a. bierflesjes die daar gevonden worden in het zand, o.a. rondom de glijbaan. Blijkbaar beseft men niet hoe gevaarlijk het is, en wat die glasscherven voor verwondingen kunnen veroorzaken bij de kinderen die daar komen om te spelen. De glasscherven liggen vaak wat verstopt in het zand en zijn dan moeilijk te zien, wat dus zeer schadelijke gevolgen kan hebben.

Ouders / opa's en oma's vinden het prachtig dat er zo'n speelplek is voor de kinderen en willen er ook graag met plezier gebruik van kunnen blijven maken. Maar op deze manier zorgt de oudere jeugd ervoor dat de kinderen er niet meer naar toe kunnen. Het is niet de eerste keer dat hier over geklaagd wordt.

Laten we met z'n allen zorgen dat de kinderen daar kunnen blijven spelen.

2 Reacties


 1. Name Wilma
  28 april 2017
  Uw reactie* onze kinderen zijn al een keer met glas in de voeten thuisgekomen. Je wilt niet weten wat er allemaal afspeelt in de vlindertuin. Niet geschikt voor onder de 18. Onze kinderen mogen er niet komen.
  • piet
   29 april 2017
   ach ja de kinderen mogen daar best komen Wilma anders moet je zelf meegaan

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203