• glasvezel 2

Glasvezelcampagne loopt nog tot 3 april!

UDDEL   -   Inmiddels zijn we een aantal weken onderweg met de campagne Glasvezel voor het buitengebied. De eerste aanmeldingen zijn gedaan, maar deze mensen worden alleen aangesloten wanneer minimaal 50% van de potentiele adressen wil aansluiten op glasvezel.

Deze aanmeld periode loopt tot 3 april. Dat is al over 6 weken!

Kijk goed naar uw huidige infrastructuur (koperdraad) en overweeg of deze voldoende capaciteit biedt voor de komende 10 jaar. Denk ook terug aan de ontwikkelingen van de afgelopen 10 jaar!

MELD U AAN, als u denkt dat glasvezel in de toekomst interessant kan zijn. Bij onvoldoende aansluiting zal een nieuwe ronde voor het buitengebied voorlopig niet meer gedaan worden. Tevens is het jammer van al het lobbywerk, gedaan door Uddels Belang en Ondernemersvereniging, wanneer het nu niet zou lukken.  

1 Reacties


 1. Henk
  15 februari 2018
  Over het abbonnemend hoor je bijna niemand over. Het is ongeveer 20 euro duurder per maand dan asdl en dat is toch behoorlijk veel.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203