• 2 sterren 2016 - 4
  • 2 sterren 2016 - 3

Groenteman Arjan Klarenbeek bekroond met 2 sterren

UDDEL / BARNEVELD    -   Arjan Klarenbeek uit Uddel mag zich met zijn groentezaak, die gevestigd is in Barneveld, Groenteman met ster noemen. Voor zijn groentezaak mocht hij, samen met zijn personeel, zaterdagavond 2 sterren als bekroning in ontvangst nemen.

Groenteman met Ster word je niet zomaar. Groentespecialisten nemen deel aan twee meetrondes: een meetronde van de ‘achterkant’ van de onderneming, waarbij – naast toetsing van de wettelijke eisen – de gehele organisatie achter de schermen wordt doorgelicht, en een meetronde van de ‘voorkant’ van de onderneming, waarbij alle onderdelen die de klant ziet en ervaart worden getoetst. Deskundige vakjury’s, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars en klanten beoordelen de groenteman uitgebreid in deze twee rondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland.

"Jaaa we moesten lang wachten maar daar zijn ze!!! Een 9 voor onze winkel en alles er om heen, 2 sterren duss!! Zonder jullie als klanten was dat niet gelukt!! Bedankt!!", is te lezen op facebook.

Arjan Klarenbeek, lid van de Ondernemersvereniging Uddel, staat ook ieder jaar in Uddel op de zomermarkt.

De verkiezing wordt georganiseerd door AGF Detailhandel Nederland (ADN).

facebook

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203