• collecte leger 2

Gul gegeven voor Het Leger des Heils

UDDEL   -   Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de giften voor het Leger des Heils tijdens de collecte in Uddel. Ook wil ik de collectanten bedanken, zonder hen was er geen geld opgehaald. Het was wel een teleurstelling dat mijn zus meer geld opgehaald heeft dan ik, de volgende keer moet ik nog beter mijn best doen.

Over het algemeen waren de reacties in Uddel positief, zelf heb ik dat ook zo ervaren. Bij "de Viersprong" werd door de gasten gul gegeven, maar ik moest wel even uitleggen dat dit niet was om mijn rekening  betalen.

Vandaag heb ik het geld gestort op de rekening van het Leger des Heils. Ook nog een bedankje aan de Regio Bank te Uddel er werden geen stortingskosten berekend. Bedankt voor het mooie bedrag van €1019,14.

Groetjes Marcel Verhoef

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203