• 22 febr 2018

Hannesje van Rhee - van de Kolk 102 jaar

UDDEL / ELSPEET    -   Donderdag 22 februari 2018 heeft Hannesje van Rhee - van de Kolk de hoge leeftijd van 102 jaar mogen bereiken. Zij heeft tot vorig jaar gewoond aan de Elspeterweg in Uddel en woont nu op Norschoten in Elspeet. 

De burgemeester van Nunspeet, de heer Breunis van de Weerd en zijn vrouw zijn bij Hannesje op bezoek geweest en gefeliciteerd met het mogen bereiken van deze hoge leeftijd.

Vanuit Uddel ook hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag.

Bram van de Biezen heeft een filmpje gemaakt tijdens het bezoek van de burgemeester en zijn vrouw.

filmpje: klik hier

1 Reacties


 1. Name
  23 februari 2018

  Uw reactie* Hannesje hartelyk gefeliciteerd met U verjaardag. Leuk de foto te zien. Ik ben Willie van Arie en Nellie Schulenklopper en we woonden jaren geleden in Uddel. Kwamen dus heel vaak by jullie in de winkel. Ik zie nog duidelyk voor me de winkel zoals die vroeger was. Ben nu al meer dan 65 jaar in Amerika maar kyk dagelyks op dit website. Beste wensen van Willie.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203