• uddelermeer toekomst

Heeft het Uddelermeer nog toekomst

UDDEL    -    'Prachtig vandaag bij het Uddelermeer. Jammer dat dit over 10 jaar niet meer te zien is'. Dit is te lezen op de facebookpagina van het Uddels Belang. Zij zien de toekomst van het Uddelermeer somber in. Zij verwachten dat als er niets aan gedaan wordt het dan langzaamaan dichtgegroeid is. Uddels Belang roept de verantwoordelijke partijen dan ook op om niet te treuzelen maar om op korte termijn 'dadendrang en realiteitszin' te tonen.

'Uddelermeer hoort bij Uddel en moet een meer zijn en geen moeras', schrijft Uddels Belang.

Het zou een kwalijke zaak zijn als zo'n historisch uniek stukje verloren gaat voor Uddel, de Veluwe en Nederland. Het was ooit een koninklijk viswater, een meer met omgeving waar zoveel historie aan verbonden is mag niet verworden tot een moeras. 

Meer foto's: facebook Uddels Belang

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203