• rabobank 2a
  • rabobank 1

Heeft u al gestemd op één van de Uddelse verenigingen?

UDDEL    -    Aan de rechterkant op deze site - homepage - ziet u een button voor de Rabobank Clubkascampagne. Er doen ook drie verenigingen uit Uddel aan deze campagne mee. Hieronder meer uitleg over deze mooie campagne voor de deelnemende verenigingen.

Rabobank Apeldoorn en omgeving draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stelt de Rabobank € 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Alle leden van de Rabobank mogen meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Leden kunnen van 13 maart tot en met 2 april een stem uitbrengen op de 120 clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Uw stem is dus geld waard!

Leden van de Rabobank krijgen per email een code waarmee vijf stemmen uitgebracht kunnen worden op de favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Breng uw stem uit tussen 13 maart en 2 april via www.clubkascampagne.nl/apeldoorn en kijk wat de clubs met de bijdrage willen gaan doen.

Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete club. Onderstaand de drie Uddelse verenigingen met hun bestedingsdoel waar u op kunt stemmen.

De drie verenigingen uit Uddel die aan deze campagne meedoen zijn:

Bijenhoudersvereniging De Vierkante Korf

Muziekvereniging Juliana

Paardrijvereniging De Hunneruiters

Hieronder klikt u op de afbeelding om te zien waar de desbetreffende vereniging het geld voor wil gebruiken.

 

U kunt de button gebruiken om te stemmen - rechts op deze site - homepage.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203