• bqq mei 18 - 3
  • bqq mei 18 - 1
  • bqq mei 18 - 2

Herberg ´t Vossegat wint de Ecofield Bokaal 2018

UDDEL / MEERVELD   -   Maandag 14 mei 2018 was er de landelijke barbequewedstrijd in Wekerom om de EcoFields Bokaal.  Hieraan namen dertien restaurants mee. Waaronder Arend Versteeg en zijn zoon  Michael van Herberg  ’t Vossegat uit Meerveld.

De deelnemers werden uitgedaagd om hun eigen ‘signatuur dish’ op de barbeque te bereiden, van 3 sterren kalfs en lamvlees van Eco Fields.  Eco Fields levert Hollands biologisch kalfs- en lamsvlees.

Arend en Michael Versteeg kozen voor de Tomahawk om zich te presenteren aan de jury. Het belangrijkste was de smaak en de barbecue kwaliteit, er werd daarnaast ook beoordeeld naar presentatie, originaliteit en receptuur.

Het was de eerste keer dat Arend en Michael meededen aan een wedstrijd en dan ook de wedstrijddag winnend afsluiten is natuurlijk een fantastische prestatie.  Zeker omdat het niveau van de deelnemers hoog was en het allemaal heel dicht bij elkaar lag.

Als trotse winnaars mochten Arend en Michael een prachtige bokaal in ontvangst nemen en ook een Barrel Q.

Foto’s: Herberg  ’t Vossegat.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203