• dorpshuis met duiven 3a
  • trouwlocatie 2
  • trouwlocatie 1

Het Blanke Schot als trouwlocatie

UDDEL    -    Dorpshuis het Blanke Schot is sinds 29 april 2016 officieel een trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn! 

Het voldoet aan alle eisen die de gemeente voor een buitenlocatie stelt, en er werd groen licht gegeven om er huwelijken te gaan voltrekken. Het dorpshuis doet al jaren dienst als stembureau voor Apeldoorn maar als trouwlocatie was eigenlijk nog nooit over nagedacht. Totdat er een aanvraag kwam van een bruidspaar wat graag de huwelijksvoltrekking en het feest wilde geven in het dorpshuis.

De Uddelse trouwambtenaar Dorianne van den Brink werd verzocht om het eerste huwelijk in het dorpshuis te voltrekken, iets wat ze met veel plezier heeft gedaan. De zaal was voor deze gelegenheid prachtig aangekleed door de beheerder Gerrine Jongetjes, en zelfs de rode loper was uitgelegd. Er is dus heel veel mogelijk in het dorpshuis!

Lijkt het u nou ook leuk om uw ceremonie en feest te geven op deze mooie locatie?

Neem gerust contact op met de beheerder van het Blanke Schot voor meer informatie.

Telefoonnummer 0577-401242

www.blankeschot.nl 

www.doriannetrouwt.nl

 

Foto's: Dorpshuis Het Blanke Schot

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203