• container 16 dec 17 - 4
 • container 16 dec 17 - 2
 • container 16 dec 17 - 1

Het blijft een hardnekkig probleem

UDDEL    -    Het is voor velen in Uddel een uitkomst dat die containers er zijn aan de Uttilochweg. Er wordt veel gebruik gemaakt van de glas-, plastic- en papiercontainers. Het komt dan wel eens voor de één of meerdere containers vol zitten. Maar dan zijn er regelmatig mensen die het oude papier of plasic naast de container zetten. Met als gevolg dat er dieren in gaan snuffelen of dat kinderen er misschien in gaan rommelen. Met als gevolg dat het om de containers een grote bende wordt.

Deze week was het ook weer raak. Er lag oud papier, dozen, bij de container. Misschien heeft een kind het weg moeten brengen en omdat de container, voor papier waren er twee, de ene is nu een luiercontainer, vol was en het daarom maar naast de container gezet. Anderen trappen het uit elkaar en het resultaat is te zien op de foto.

We zijn met z'n  allen verantwoordelijk om het schoon te houden bij die containers. Als kinderen er wat naar toe moeten brengen, geef ze als ouders de opdracht mee dat als de container vol zit dat ze het weer mee naar huis nemen. 

Er is al meerdere malen opgeroepen om het bij die containers geen bende te laten worden, maar als we er met z'n allen er niets aan willen doen dan blijft het een hardnekkig probleem of zijn het weerbarstige mensen die zich er niets van aantrekken en denken laat anderen het maar opruimen.

Anderen hebben ook nu er voor gezorgd dat die rommel weer is opgeruimd. Chapeau!

5 Reacties


 1. Lies
  17 december 2017
  Camera ophangen. Werkt zeer goed
 2. ria
  18 december 2017
  1 papierbak is nu luier bak. 1 papierbak is niet toereikend!!!!!
  • Gerbert vd Hoek
   19 december 2017
   Er staat een enorme papiercontainer tegenover vd steeg. Daar kan zat papier in!
 3. Lies
  19 december 2017
  Beste ria.. betekent nog niet dat je alles er naast kan gooien .. snap dat weinig is maar dit is niet goed. Nogmaals camera ophangen . Wij hebben jaren troep met afval op de camping ..naast de glasbak enz .. nu met camera geen problemen meer...
 4. Hans
  20 december 2017
  Er staat een heel erg grote papiercontainer op ca 250m afstand van deze container. (Vlakbij Uddelrveen 49). We begrijpen dat u graag het papier doneert aan de gemeente, maar wij als vereniging kunnen dat papier heel erg goed gebruiken, neem aub de moeite om het papier daar in te gooien. Daar komt bij dat wij als muziekvereniging regelmatig de container lokatie aan de Uttilochweg schoon maken, maar als iedereen blijft denken gooi maar neer, dan is dat ook snel verleden tijd.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203