• wandeldriedaagse 2017 - 304
 • wandeldriedaagse 2017 - 200
 • wandeldriedaagse 2017 - 216

Het was een geweldige Avondwandeldriedaagse in Uddel

UDDEL    -    Het zit er weer op, de Avondwandeldriedaagse in Uddel heeft nog nooit zo veel deelnemers gehad als dit jaar. Er hebben zo'n 500 wandelaars, van klein tot groot, drie avonden, anderen twee en sommigen één avond genoten van de prachtige routes die er waren uitgezet door de Oranjevereniging Uddel.

De laatste avond gingen de routes ook weer door het Kroondomein. Op deze laatste avond waren de starttijden verschillend, zodat alle deelnemers gelijktijdig over de finish kwamen bij Het Blanke Schot. Daar was de muziekvereniging Juliana aanwezig en door de muziek van Juliana waren de laatste meters ook niet zo zwaar meer. Daar bij de eindstreep wachten familieleden en vrienden de wandelaars op met een bloemetje en kon men de zeer verdiende medaille in ontvangst nemen.

De wandelaars hebben alle drie de dagen prachtig wandelweer gehad en de Oranjevereniging mocht van velen de complimenten in ontvangst nemen voor de mooi routes die waren uitgezet.

2 Reacties


 1. Gj vlijm
  18 mei 2017
  Het waren 3 geweldige dagen bedankt uddelse oranje vereniging
 2. Prins Willem-Alexanderschool
  19 mei 2017
  Namens alle kinderen, bedankt voor de organisatie van een mooi evenement. Wat leuk om te horen dat het aantal deelnemers groeit. (En ook bedankt voor de verslagen op deze site met de prachtige foto's!)

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203