• 110616 - 114
  • 110616 - 113
  • 110616 - 115

Het was weer een prachtig volleybaltoernooi

UDDEL    -    Zaterdag 11 juni was er weer het Udeo Regiobankbuitentoernooi bij Het Blanke Schot in Uddel. Dit jaarlijks terugkerend evenment mag rekenen op een groot aantal enthousiaste teams. Dit jaar deden er 25 teams mee verdeeld over amateurs en championsleague. Begon de dag met een miezerig regentje, het mocht het enthousiame van de deelnemers niet deren. Er werd sportief gestreden om de punten en in de loop van de dag brak de zon nog door wat de sfeer op het terrein alleen maar ten goede kwam. In de championsleague ging de eerste plaats, net als in 2015, naar het team van De Drietjes. In de beslissende wedstrijd speelden zij tegen het team van Reiniers Tuinen, maar die moesten in beide sets het onderspit delven tegen De Drietjes. Dus ging de beker voor de eerste plaats mee naar Zwartebroek.

Uitslag Champions League:

1. De Van Drietjes

2. Reinier Tuinen

3. RegioBank

Bij de Amateurklasse ging de winst naar Brink Montage, zij wonnen de stijd om het goud van VOF Gebr. Mulder.

Uitslag Amateurklasse:

1. Brink Montage

2. VOF Gebr. Mulder

3. De Batties

Volleybalvereniging Udeo mag terugzien op een mooie en sportieve dag.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203