• zaalvoetbalkampioen 2015

Hollander techniek zaalvoetbalkampioen Uddel

UDDEL    -    Het 2e seizoen van de zaalvoetbalcompetitie Uddel zit er weer op. Afgelopen vrijdag speelden de teams hun afsluitende speelronde.

Van in totaal 10 teams, die het afgelopen seizoen elke 2 weken hun onderlinge competitie speelden in Sporthal de Schier in Uddel, werd uiteindelijk het team van Hollander Techniek  de kampioen.

Terugkijkend op de afgelopen twee seizoenen zijn de organisatoren zeer tevreden en lijkt deze nieuwe sportactiviteit zijn succes wel te bewijzen. Na eerst gestart te zijn met 6 teams, al snel doorgegroeid naar 8 en uiteindelijk nu 10 teams. 

Vanaf midden september gaan we het 3e seizoen starten. Daar zijn al teams voor ingeschreven. Als je ook wilt meespelen met een team (ook teams uit regio Garderen, Speuld, Voorthuizen, Elspeet zijn welkom) dan graag een kort berichtje naar het emailadres:  zaalvoetbalcompetitieuddel@outlook.com

 

tekst en foto: Wim Schreurs

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203