• hondenpoep 3
  • hondenpoep

Hondenstront overlast

UDDEL    -    Er zijn ergenissen die regelmatig terugkomen. Eén daarvan is de hondenstront. De baasjes laten de hond uit, maar willen het liefst zo gauw mogelijk weer naar huis. Ze kijken dan niet waar de hond z'n behoefte doet. Bij paadjes naar de voordeur of bij scholen. Zo was dat vandaag ook, er lag hondenstront bij het hek van de Prins Willem-Alexanderschool. Met als gevolg dat een halve kleuterklas met die zooi naar binnen liep, en dan weet je het wel. Dank je wel baasje.

Het heeft geleid tot grote ergenis bij velen, ook bij hondenbezitters die zelf de moeite nemen om een zakje mee te nemen en de hondenstront weer op te ruimen. Zo ook door Janette Vermeer. "Er ligt zo vaak hondenpoep op plaatsen waarvoor ik me als hondenbezitter diep schaam. Ik kan me als hondenbezitter hier zo boos om maken. Het is een kleine moeite om Uddel hondenpoep vrij te houden. Neem een zakje mee en ruim het op". 

Het beste is als je weet wie het baasje is om die hondenstront op te pakken en bij het baasje op te stoep leggen of anders neem geen hond als je het te veel moeite vindt om de hondenstront op te ruimen.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203