• rabbit hill 18 - 1

Hoogste score vakantiepark Rabbit Hill

UDDEL    -    De Nederlandse vakantiegangers vinden Gelderland de meest gastvrije provincie. Dit blijkt uit het Gastvrijheidsonderzoek dat Bungalowparkoverzicht.nl heeft uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken in Nederland. De provincie Gelderland krijgt van de Nederlandse vakantieganger een nette 7,44 voor de algehele gastvrijheid.

Uit onderzoek uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken, komt vakantiepark Rabbit Hill als beste uit de bus, met een gemiddeld waarderingscijfer van 8,17. Vakantiepark Rabbit Hill, in Uddel ( Nieuw Milligen ) Gelderland – heeft de hoogste parkscore ontvangen. scoort op alle gevraagde onderdelen uitstekend. Zo vroeg men naar algemene indruk en onderhoud, vriendelijkheid en kundigheid van het personeel, hygiëne, prijs/kwaliteit-verhouding en parkfaciliteiten. Op al deze punten behaalde Rabbit Hill de hoogste score.

Bron: bungalowparkenoverzicht.nl

2 Reacties


 1. Name
  29 mei 2018
  Lekker Maaike
 2. Fam vd
  31 mei 2018
  JA een super fijn en mooi park , ik ben er al verschillende keren geweest met mijn man. Hopen dat nog meer te doen. Ook een heel mooi restaurant, een schoon park.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203