• bixie 2017 - 6
  • bixie 2017 - 5

Hunneruiters hadden een mooie Bixiedag

UDDEL    -   De Paardensportvereniging De Hunneruiters uit Uddel hebben zaterdag 14 oktober een Bixiedag gehouden in de buitenbak aan de Heegderweg. De dag begon ’s morgens om 11.00 uur met dressuurproeven en om 13.00 uur was er een actiever programma, zoals springen. Het was een mooie dag, prachtig weer, waar de jonge ruiters en amazones zich van hun beste kant lieten zien. Ze genoten van het rijden op de pony of paard.

Men kon met de menwagen een rondje rijden in de omgeving van de Heegderweg. In de buitenbak werd ook een demonstratie met de menwagen gegeven waar naast het paard ook de bordercollie een rol opeiste.

Als slot was er de prijsuitreiking van een mooie dag en gingen ruiters en paarden/pony’s, maar ook ouders, voldaan en moe naar huis.

Filmpje:  klik hier

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203