• ijsbaan 24 febr 18 - 1
 • ijsbaan 24 febr 18 - 3
 • ijsbaan 24 febr 18 - 7

IJsbaan volgende week open?

UDDEL     -    De schaatskoorts neemt steeds meer toe in Uddel. De Harderwijkerweg is nog nooit zo druk geweest als de laatste dagen. Iedereen wil graag zien hoe het met de ijsbaan gesteld is. Of er geschaatst kan worden. Zo als het er nu naar uitziet kan er geschaatst worden volgende week.

De Ondernemersvereniging Uddel en de Oranjevereniging Uddel doen er alles aan om de schaatsliefhebbers ter wille te zijn. Maar daarvoor wordt ook uw/jou medewerking gevraagd. Door om niet voor de tijd op het ijs te komen. Het is nu nog niet helemaal dicht gevroren, komt ook door de wind die een gedeelte los houdt.

Er zijn hekken rondom de ijsbaan geplaatst, vanaf de Harderwijkerweg kan men niet de ijsbaan op. De ingang is aan de Noordriezenweg. Daar kan geparkeerd worden in het weiland.

Jan Vos van de Ondernemersvereniging Uddel en Peter Vos van de Oranjevereniging Uddel zijn enthousiast en zien de komende week dan ook vol vertrouwen tegemoet.

“We proberen woensdag, 28 februari, open te gaan en anders donderdag 1 maart. Men kan dan op de ijsbaan vanaf ’s morgens 11.00 uur tot ’s avonds 22.00 uur” zegt Peter Vos. “We vragen wel entree, voor kinderen tot en met 12 jaar € 1,00 per dag en boven de 12 jaar € 2,50 per dag. Ben je ’s morgens of ’s middags geweest  en je komt later die dag terug dan krijg je een stempel en dan kun je er weer in. Je hoeft dan niet weer te betalen die dag”.

Men is genoodzaakt om entree te vragen omdat jaarlijks de huur van de grond enz. enkele duizenden euro’s kost. De afgelopen jaren zijn er al heel wat euro’s ingestoken en heeft het nog niets opgeleverd.

Er komt ook een koek en zopietent en als er vrijwilligers zijn die willen helpen, dan zouden de heren Vos dat fijn vinden, men zich melden bij Peter Vos – 06-12969321.

Donateurs

Om de jaarlijkse kosten te drukken wil men donateurs werven. Men kan donateur worden voor € 7,50 per jaar per persoon. Dat betekent dat als er geschaatst kan worden men geen entree hoeft te betalen. Kan er niet geschaatst worden dan is die bijdrage voor het in stand houden van ijsbaan. Als u/ jij nu donateur wordt en onderstaand formulier ingevuld inlevert bij de kassa komende week dan betaal u/jij ook geen entree.

Dus ga niet voor de tijd op het ijs ‘Bederf niet het plezier voor de ander’.

4 Reacties


 1. Piet
  27 februari 2018
  Wanneer kunnen we op de ijsbaan en hoe dik is het
  • Uddel.info
   27 februari 2018
   Heb contact gehad met Peter Vos. Hij hoopt dat donderdag 1 maart de ijsbaan open gaat. Is nu pas helemaal dicht gevroren. Dus nog even geduld s.v.p.
 2. Gerriene
  28 februari 2018
  Even een vraagje is het nou de bedoeling dat we vandaag op het ijs kunnen of donderdag.
  • 28 februari 2018
   Het wordt niet vandaag, maar als alles meezit donderdag. Lees het andere artikel op uddel.info

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203