• DSC_1574-2
  • DSC_1509b

In Het Blanke Schot zitten aan de oever van het Groot Zeilmeer

UDDEL   -   Wie dorpshuis Het Blanke Schot binnenkomt kan er niet aan voorbij lopen zonder het te zien. De schuifwand van de Wayerzaal aan de kant in de hal heeft een ware metamorfose ondergaan. Het geheel is voorzien van een prachtige foto van het Groot Zeilmeer. Wie uit Uddel kent dat meer en haar prachtige omgeving niet. Wouter van Middendorp heeft Groot Zeilmeer prachtig gevangen in zijn lens en Dreamdesigner heeft er voor gezorgd dat het op de schuifwand kwam van de Wayerzaal.

Gerrine Jongetjes, beheerder van het dorpshuis, is dan ook bijzonder in haar nopjes met deze prachtige wand. "Het is een geweldige binnenkomer", zegt zij.

Wie in de hal aan de tafels zit voor de wand, waant zich aan de oevers van het Groot Zeilmeer, dat kan alleen in het Blanke Schot.

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203