• sticker tegen inbraak

Inbreker valt uit raam

UDDEL - Twee inbrekers zijn woensdagavond in Uddel ontsnapt aan buurtbewoners, die hen probeerden aan te houden. De buurtbewoners zagen rond half tien dat er werd ingebroken in een huis aan de Meester Boelenweg en waarschuwden andere buurtgenoten en de politie.

Op een gegeven moment zagen de buurtbewoners de inbrekers via een raam op de eerste verdieping naar buiten komen. Een inbreker viel en raakte gewond aan zijn hoofd. De buurtbewoners probeerden de inbrekers aan te houden, maar die zagen toch kans om te ontkomen. Ook de politie kon hen niet meer vinden.

Bij een huis aan De Grote Geezenhegge in Uddel is woensdagavond ook ingebroken. Hier is nog niet precies bekend wat er allemaal is gestolen.

I.v.m. het onderzoek heeft de politie onderzoek gedaan en zijn er meerdere getuigen gehoord.

Ziet u een verdacht persoon - bel 112

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203