• vliegroute 3

Informatiebijeenkomst over vliegroute Lelystad Airport

UDDEL    -    De protesten tegen de vliegroutes van Lelystad Airport zijn niet van de lucht. Petities hebben al duizenden handtekeningen verzameld.

- Lelystad Airport zorgt voor meer banen in de regio rond de luchthaven. Maar er komen ook meer vliegtuigen over in uw buurt. Ook Uddel komt in de vliegroute voor. Dat kan zorgen voor extra hinder. Vooral dat laatste heeft de afgelopen maanden voor veel vragen gezorgd. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om antwoorden op deze vragen te geven, de routes toe te lichten en naar u te luisteren.

Wilt u meer weten over de uitbreiding van Lelystad Airport of wilt u de effecten weten die de vliegroutes op uw woonomgeving gaan hebben? Dan kan de informatieavond u helpen hier meer duidelijkheid over te krijgen.

Aanmelden

Wij vragen u zich aan te melden voor de informatiebijeenkomst bij u in de buurt. Enkele dagen van tevoren ontvangt u per e-mail nog het programma, een routebeschrijving en een bevestiging van deelname die u meeneemt naar de informatieavond. - bron ministerie van Infrastructuur en Milieu.

In Apeldoorn is een informatiebijeenkomst op dinsdag 26 september 2017.

De informatiebijeenkomsten over de vliegroutes van Lelystad Airport zijn een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en worden georganiseerd in samenwerking met de Alderstafel voor Lelystad Airport, de Luchtverkeersleiding Nederland en het Commando Luchtstrijdkrachten.

http://informatiebijeenkomstenlelystadairport.nl

http://fd10.formdesk.com/facetwobv/Airport-inschrijving-26sept-Apeldoorn-Lelystad-Airport

 

foto: vliegveldlelystad.eu

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203